Tapahtumakalenteri

Kalenteriin on listattu tapahtumia, joihin kiharaharrastajat voivat osallistua. Kiharakerhon järjestämät tapahtumat on merkitty Kiharakerhon logolla.
Jos haluat ilmoittaa tapahtumia tälle sivulle, lähetä tiedot webmasterille. Huomaa, että näyttelyt löytyvät näyttelykalenterista ja kokeet koekalentereista.

Tapahtumakalenteri, päivitetty 8.3.2018

25.2.2018 Rally-tokopäivä

Kiharakerho järjestää 25.2. Rally-tokon koulutuspäivän Janakkalassa. Kouluttajana toimii ensimmäisenä Suomessa kiharan kanssa RTK4-koulutustunnuksen ja mestariluokasta täydet pisteet saavuttanut ja monessa muussakin lajissa koiriaan menestyksekkäästi kouluttanut Åsa Granström. Lisätietoa tapahtumasta sekä ilmoittautumisohjeet tapahtuman omalla sivulla: 25.2. Rally-tokopäivä

10.3.2018 Mäntän Talvinome 
Kokeessa käytetään luokasta riippuen sekä dameja että riistaa. Kaikkiin luokkiin voi osallistua joko yksittäiskilpailijana tai Kiharakerhon joukkueesssa. Lisätietoja SNJ:n koekalenterissa. Ilmoittaudu mukaan Kiharakerhon joukkueeseen viimeistään 11.2. osoitteella nome(at)kiharakerho.net!

11.3.2018 Näyttelykoulutus
Koulutus järjestetään Nurmijärvellä Koirakoulu Vision hallissa. Kouluttaja on Pia Kyllönen. Katso tarkemmat tiedot tapahtuman omalta sivulta.

7.4.2018 Pirkan Damit
Epävirallinen kisa, johon osallistuvalla koiralla ei saa olla tulosta AVO-luokasta (NOME-B, NOWT). Se on tarkoitettu korkeintaan 22 kk ikäisille koirille. Kokeessa käytetään dameja, ja siihen voi osallistua joko yksittäiskilpailijana tai Kiharakerhon joukkueesssa. Ilmoittaudu mukaan Kiharakerhon joukkueeseen viimeistään 11.3. osoitteella nome(at)kiharakerho.net!

14.-15.4.2018 Kiharaharrastajan ABC PERUTTU!
Uusille ja miksei kokeneemmillekin kiharaharrastajille suunnattu ABC-viikonloppu järjestetään Hauhovissa huhtikuussa 2018. Tapahtumassa esitellään erilaisia koiraharrastusmuotoja ja niitä pääsee myös kokeilemaan oman koiransa kanssa. Lisätietoja tapahtuman omalta sivulta lähempänä ajankohtaa.

14.-15.4.2018 Toko-leiri PÄIVITETTY!
Koulutusviikonloppu on tarkoitettu tottelevaisuuskokeista kiinnostuneille kiharaharrastajille tasosta riippumatta. Kouluttajana on Marianne Forsell. Lisätietoja tapahtuman omalta sivulta.

21.4.2018 Wt-koe
Kiharakerho järjestää noutajien working testin Tammelassa Portaassa. Tuomareina ovat Anu Mikkola ja Mika Lappalainen. Tarkemmat tiedot SNJ:n koekalenterissa.

28.-29.4.2018 MH-luonnekuvaus
MH-luonnekuvaus järjestetään yhdessä Novascotiannoutajat ry:n kanssa Valkeakoskella. Lisätietoja tapahtuman omalta sivulta.

20.-22.7.2018 Kiharaleiri
Kiharaleiri pidetään kesällä 2018 Ähtärissä Tuomarniemessä. Ohjelmassa on mm. vuosikokous, koulutuksia sekä erikoisnäyttely. Tarkemmat tiedot julkaistaan Kihara-lehdessä sekä näillä sivuilla lähempänä ajankohtaa.

21.7.2018 Erikoisnäyttely
Tuomarniemessä Ähtärissä järjestetään kiharakarvaisten noutajien virallinen erikoisnäyttely. Samana päivänä on myös epävirallinen pentunäyttely. Tuomari on Kalvo Kriisk Virosta. Lisätietoja Kihara-lehdestä ja näiltä sivuilta lähempänä tapahtumaa.

19.8.2018 Mejä-mestaruus
Kiharakerhon Mejä-mestaruus pidetään Kalannissa ja järjestetään yhdessä Suomen Sileäkarvaiset Noutajat ry:n kanssa. Tarkemmat tiedot julkaistaan Kihara-lehdessä sekä tapahtuman omalla sivulla lähempänä ajankohtaa.

1.-2.9.2018 MH-luonnekuvaus
MH-luonnekuvaus järjestetään yhdessä Novascotiannoutajat ry:n kanssa Valkeakoskella. Ajankohta tarkentuu mahdollisimman pian. Lisätietoja tapahtuman omalta sivulta.

8.-9.9.2018 Kiharamestaruus
Kiharamestaruus eli kaikkien luokkien virallinen noutajien b-metsästyskoe järjestetään Rantsilassa syyskuussa. Tuomari on Pentti Åman. Tarkemmat tiedot SNJ:n koekalenterissa ja näillä sivuilla lähempänä tapahtumaa.

14.-15.4.2018 Toko-leiri
Koulutusviikonloppu on tarkoitettu tottelevaisuuskokeista kiinnostuneille kiharaharrastajille tasosta riippumatta. Kouluttajana on Marianne Forsell. Lisätietoja tapahtuman omalta sivulta lähempänä ajankohtaa.