19.-20.9.2020 Kiharamestaruus

Kuva: Sanna Sierilä

Paikka: Parola, Vanamaja
Aika: 19.9.2020 & 20.9.2020
Tuomari: Vesa Hietikko

Ilmoittautuminen: http://koekalenteri.snj.fi/ 
Ilmoittautumisaika: 10.-31.8.2020
Luokat: lauantaina ALO, sunnuntaina AVO ja VOI
Koemaksu: Kiharakerhon jäsenten kiharakarvaisille noutajille 40 € ja muille 47 €.  
Maksutiedot: tilinumero FI61 5319 0420 1323 05, viite 2053.

Lisätiedot: Etusija järjestävän yhdistyksen jäsenten kiharakarvaisilla noutajilla. Kiharakerhon jäsenten kiharakarvaiset noutajat maksetaan heti (kuitti ilmoittautumiseen mukaan), muut kun paikka varmistuu.

Tiedustelut: mestaruus(at)kiharakerho.net

Majoitus ja ruokailut:
Tänä vuonna emme valitettavasti pysty tarjoamaan kaikille kilpailijoille majoitusta ja ruokailuja. Mikäli toimitsijoilta jää tilaa, on Vanamajalla mahdollista yöpyä hintaan 10 €/yö. Vanamajalla on muutamia patjoja ja petivaatteita, mutta varminta on ottaa omat mukaan. Koska omia huoneita ei ole, koirien on yövyttävä häkissä tai autossa. Vanamajalla on jääkaappi, jossa on mahdollista säilyttää omia aamiais- ja ruokailutarvikkeita.

Varaukset on tehtävä viimeistään perjantaina 11.9.2020, mutta majoitustilat myydään varausjärjestyksessä. Majoitus maksetaan Kiharakerhon tilille FI61 5319 0420 1323 05 viitteellä 2040 sen jälkeen, kun olet saanut varausvahvistuksen. 

Toimitsijat:
Kokeeseen tarvitaan myös toimitsijoita. Toimitsijoilta ei vaadita mitään aikaisempaa kokemusta, vaan kaikkiin tehtäviin opastetaan paikan päällä. Mikäli starttaat toisena päivänä, on toivottavaa olla toisena päivänä talkoilemassa. Toimitsijana pääset eturivin paikalle seuraamaan mestaruuskoetta!

Molempina päivinä toimitsijoille tarjotaan maastoeväät sekä kokeen päätyttyä lämmin ruoka Vanamajalla. Toimitsijoiden on mahdollista yöpyä Vanamajalla maksutta, joten merkitse majoitustoive lomakkeeseen.

Toimitsijavuorot vahvistetaan hyvissä ajoin ennen koetta.

Yleisö:
Valitettavasti tänä vuonna emme voi ottaa kokeeseen muuta yleisöä kuin tapahtumassa kilpailevat ja talkoilevat henkilöt.

Tiedustelut: 
mestaruus@kiharakerho.net
 

Huom! Perjantaina 18.9.2020 järjestetään Vanamajalla myös kahdeksan koiran taipumuskoe. Katso kokeen tarkemmat tiedot SNJ:n koekalenterista ja ilmoittaudu mukaan: http://koekalenteri.snj.fi/. Alla olevalla lomakkeella voit ilmoittautua talkoisiin myös taipumuskokeeseen!

Kiharamestaruuden pääyhteistyökumppani
Kiharamestaruuden yhteistyökumppani