9.-10.9.2023 Kiharamestaruus

Kiharamestaruus järjestetään alussa Jyväskylän lähellä matkailutila Surkeenjärvellä. Lauantaina kilpaillaan alokasluokassa, sunnuntaina avoimessa luokassa ja voittajaluokassa sekä ratkaistaan kiharamestaruus. Mestaruuden voittaa parhaan tuloksen voittajaluokassa saavuttanut koirakko, ja ellei tuloksen saaneita ole, mestaruuden voi voittaa myös avoimen luokan ykköstuloksella. Tuomarina on kumpanakin päivänä Katja Villikka. Tervetuloa starttaamaan, seuraamaan kiharakarvaisia noutajia työssä ja viettämään mukavaa viikonloppua!

Kuva: Sanna Sierilä

Paikka: Jyväskylän ympäristö, matkailutila Surkeenjärvi
Aika: 9.9.2023 & 10.9.2023
Tuomari: Katja Villikka

Ilmoittautuminen: http://koekalenteri.snj.fi/ 
Ilmoittautumisaika: 31.7.-21.8.2023
Luokat: lauantaina ALO, sunnuntaina AVO ja VOI
Koemaksu: Kiharakerhon jäsenten kiharakarvaisille noutajille 40 € ja muille 47 €.  
Maksutiedot: tilinumero FI61 5319 0420 1323 05, viite 2053.

Lisätiedot: Rotumestaruus
1. Etusija nimetyllä rodulla: Etusija kiharakarvaisilla noutajilla
2. Etusija järjestävän yhdistyksen jäsenillä

Tiedustelut: mestaruus(at)kiharakerho.net
 

Huom! Lintuinfluenssatilanteen hankalaoittaman riistatilanteen vuoksi avoin luokka ja voittajaluokka järjestetään damikokeena. Näin varmistamme Kiharakerhon riistojen riittävyyden ensi koekauden taipumus- ja alokasluokan kokeisiin.

 


  Majoitus- ja ruokailuhinnat:

  • Majoitus kahden hengen huoneessa Tiinan tuvissa, sis. aamiainen: 40 €/hlö (muita majoitusvaihtoehtoja voi tiedustella suoraan Surkeenjärven matkailutilalta)
  • Keittolounas: 10 €/hlö (tarjolla la ja su)
  • Kotiruokapäivällinen: 12 €/hlö (tarjolla la)

  Talkoilu:

  • Mikäli talkoilet molempina päivinä, Kiharakerho tarjoaa lauantain ja sunnuntain välisen yön majoituksen sekä aamiaisen, maastolounaan ja päivällisen molempina päivinä.
  • Mikäli talkoilet vain toisena päivänä, Kiharakerho tarjoaa talkoopäivän aamiaisen, maastolounaan ja päivällisen.

  Varaaminen:

  Mikäli talkoilet siten, että olet oikeutettu yöpymisiin ja/tai ruokailuihin, varaa majoitus ja ruokailut koko viikonlopuksi alla olevalla lomakkeella samalla, kun ilmoittaudut talkoisiin.

  Mikäli osallistut viikonloppuun vain starttaajana tai yleisönä, varaa majoitus ja ruokailut koko viikonlopuksi suoraan Surkeenjärven matkailutilalta.

   

  Kaikki varaukset on tehtävä viimeistään 31.8.2023, mutta majoitustilat myydään varausjärjestyksessä. Talkoolaisten majoitus maksetaan Kiharakerhon tilille FI61 5319 0420 1323 05 viitteellä 2040 sen jälkeen, kun olet saanut varausvahvistuksen.

  Toimitsijat:
  Kokeeseen tarvitaan myös toimitsijoita. Toimitsijoilta ei vaadita mitään aikaisempaa kokemusta, vaan kaikkiin tehtäviin opastetaan paikan päällä. Mikäli starttaat toisena päivänä, on toivottavaa olla toisena päivänä talkoilemassa. Toimitsijana pääset eturivin paikalle seuraamaan mestaruuskoetta!

  Toimisijatehtäviä ovat mm. ilmoittautumisten vastaanotto, hakuruudun täyttäjä, soutaja, markkeerausten heittäjä ja ampuja. Toimitsijavuorot vahvistetaan ennen koetta.

  LAUANTAILLE ON TALKOILIJOITA TARPEEKSI. SUNNUNTAILLE MAHTUSI VIELÄ PARI HENKILÖÄ.

  Tiedustelut: 
  mestaruus@kiharakerho.net
   

  Kiharamestaruuden pääyhteistyökumppani