Pentuvälityslomake

Tällä lomakkeella voi ilmoittaa pentueen Kiharakerhon välitykseen; lomake toimitetaan sekä pentuvälittäjälle että webmasterille. Maksa ensin välitysmaksu Kiharakerhon tilille. Merkitse sitten lomakkeeseen maksupäivä ja arkistointitunnus tai lähetä kuitti, jotta pentuvälittäjä voi tarkistaa maksun.

Tähdellä merkityt tiedot ovat pakollisia.
 

Pankkiyhteys
FI61 5319 0420 1323 05
viite 2163

Pentuvälitysmaksu
25 €

 

Kenttään lisätään muun muassa tieto ulkomaalaisesta silmätarkastuksesta, mikäli se ei täytä ECVO-kriteerejä.

HUOM! Katso pentueen sukusiitosaste KoiraNetistä viiden sukupolven mukaan. (Mikäli molempia vanhemmista ei löydy KoiraNetistä, kohta jätetään tyhjäksi ja tilalle kirjataan esim. ulkomaalainen uros.)

Muuta-kohdassa mainitaan vain virallisia tuloksia (esim. kyynärtarkastuksen tulos), ei vapaamuotoisia kuvauksia. Tähän kohtaan merkitään myös, mikäli vanhemman / vanhempien geenitestituloksista pystytään päättelemään suuntaa-antavia tietoja sukutaulun perusteella (esim. isä EIC-kantaja tai sairas sukutaulun perusteella, ei testattu).

Huom! Mikäli koiran tulokset eivät näy KoiraNetissä tai harrastajien ylläpitämissä julkisissa tietokannoissa, todistukset tuloksista tulee lähettää lomakkeen liitteenä tai sähköpostitse osoitteella jalostustmk@kiharakerho.net.

Tiedostojen maksimikoko yhteensä on 10 Mt.

*

Ilmoitan pentuvälittäjälle, kun pennut ovat syntyneet ja kun ne on myyty. Viikon kuluttua arvioidusta syntymästä tai pentujen ollessa kolmen kuukauden ikäisiä ilmoitus poistetaan, mikäli kasvattaja ei ole päivittänyt tietoja.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.