Kiharakerho etsii joukkoonsa uusia aktiiveja

28.7.2020


Toimihenkilönä toiminen on oivallinen mahdollisuus päästä sisälle kerhon toimintaan ja päästä vaikuttamaan mihin suuntaan kerhon toimintaan viedään jatkossa. Nyt vapautumassa ovat jäsensihteerin, MEJÄ-vastaavan ja näyttelyvastaavan tehtävät.

Hakuaika on 30.7.-31.8.2020. Hakemukset ja tiedustelut osoitteeseen pj(at)kiharakerho.net.

 

Jäsensihteeri 

Jäsensihteerin tehtäviin kuuluu uusien jäsenten kirjaaminen jäsenrekisteriohjelmaan sekä heidän toivottaminen tervetulleiksi Kiharakerhon toimintaan sähköpostilla. Hän myös päivittää muuttuneet jäsentiedot rekisteriin sekä lähettää vuosittain tammi-helmikuussa yhdistyksen jäsenmaksulaskut sähköisesti jäsenrekisteriohjelman kautta. Jäsensihteeri tarkistaa Kiharakerhon facebook-ryhmään pyrkivien jäsenyyden ja hyväksyy uudet jäsenet. Jäsensihteeri on uusien harrastajien ensimmäinen kosketus Kiharakerhoon, joten hänen roolinsa on erittäin tärkeä!Jäsensihteerin tulee olla näppärä tietokoneen kanssa ja innokas oppimaan uuden järjestelmän käyttö. Monipuolinen jäsenrekisteri on internet-pohjainen ohjelma, joka on yhteinen SNJ:n ja kaikkien sen alueyhdistysten kanssa. Kommunikointi jäsenten kesken tapahtuu pääosin sähköpostitse, joten toivomme myös ystävällistä asennetta ja sujuvaa kirjallista ilmaisua.Toimikausi alkaa vuoden 2021 alusta, mutta uusi jäsensihteeri työskentelee yhdessä nykyisen kanssa syksystä alkaen. Näin ehdimme perehdyttää uuden toimihenkilön jäsenrekisteriohjelmaan ja jäsensihteerin toimintatapoihin ennen vastuun siirtymistä. Lisätietoja: jasenet(at)kiharakerho.net

 

Näyttelyvastaava

Vuoden 2021 Kiharakarvaisten noutajien erikoisnäyttely järjestetään perinteisesti Kiharaleirin yhteydessä heinäkuun toiseksi viimeisenä viikonloppuna Rautavaaralla Metsäkartanossa.

Kiharakerho etsii ensi vuodelle uutta näyttelyvastaavaa, joka ottaisi vastuun kyseisen erikoisnäyttelyn järjestämisestä. Näyttelyn järjestämiseen kuuluu muun muassa näyttelyn budjetin teko, tuomarin kuljetusten järjestely,  ilmoittautumisten vastaanottaminen, luettelon teko, kehätoimitsijoiden ja sponsorien hankkiminen. Vastaavan tehtäviin kuuluu myös mahdollisuuksien mukaan hallituksen etäkokouksiin osallistuminen ja toimikunnan kokoaminen. 

Näyttelyvastaavana pärjää parhaiten henkilö, joka on aktiivinen ja innokas tekemään sekä oppimaan. Kokemus näyttelyistä ja niiden järjestämisestä on tehtävässä eduksi muttei välttämätöntä. Uusi näyttelyvastaava perehdytetään tehtävään syksyn 2020 aikana.  Kysy rohkeasti lisätietoja! Lisätietoja: nayttely(at)kiharakerho.net


MEJÄ-vastaava

MEJÄ-vastaavan tehtävä ei edellytä lajissa kilpailemisesta vaan halua edistää ja tuoda aktiivisesti esiin lajia Kiharakerhon toiminnassa. MEJÄ-vastaavan tehtävänä on olla mukana järjestämässä kiharoiden MEJÄ-mestaruutta. Viime vuosina se on tehty rotuyhdistysten yhteistyönä. Vastaava voi halutessaan perustaa toimikunnan avukseen. Toimenkuvaan kuuluu mahdollisuuksien mukaan harrastuslajiin liittyvän tapahtuman tai koulutuksen järjestäminen tai muu lajin harrastamista edistävä toiminta.

Lisäksi toivotaan, että vastaava osallistuisi hallituksen kokouksiin mahdollisimman aktiivisesti. Kokouksia järjestetään noin 5-6 kertaa vuodessa ja kokouksiin on mahdollista osallistua etänä.

Nykyinen vastaava sekä hallitus auttaa ja neuvoo uutta vastaavaa tehtävän alkutaipaleella.

Lisätietoja: meja(at)kiharakerho.net