Tulokset

Kiharakerhon tulospörssi on ollut sivuston vilkkaimpia ja seuratuimpia osioita, jonne on päivitetty vuosittain jäsenten lähettämiä kiharakarvaisten noutajien tuloksia esim. noin 70 näyttelystä koti- ja ulkomailta sekä noin 30 metsästyskokeesta. Vuoden 2018 alusta Kiharakerhon tulospörssi siirtyy päivitystyön helpottamiseksi Facebook-ryhmään, jonne jokainen voi päivittää itse näyttely- ja koetuloksia. Mikäli sinulla ei ole Facebook-profiilia, voit edelleen lähettää tulokset osoitteella tulokset(at)kiharakerho.net, jolloin ne päivitetään Facebook-ryhmään.

Kotisivuille päivitetään jatkossa vain päätapahtumien eli erikoisnäyttelyn ja mestaruuskokeiden tulokset.

http://www.facebook.com/groups/kiharakerhontulosporssi


Näillä sivuilla voit edelleen seurata, miten esim. vuoden kihara -palkinnon tilanteet kuukausittain muuttuvat. Myös Kiharakerhon erikoisnäyttelyn ja mestaruuskokeiden menneiden vuosien voittajat on listattu omille sivuilleen.

Harvinaista herkkua kiharaharrastajille tarjoillaan tuloskirjojen muodossa. Niihin on koottu vuosittain kaikkien näyttelyihin ja kokeisiin osallistuneiden kiharakarvaisten noutajien tulokset kirjallisine arvosteluineen.