Rally-toko-mestaruus

Rally-toko-mestarin ja rally-toko-kisällin titteleistä kilpailevat suomalaisten omistuksessa olevat koirat. Koiran omistajan, tai ainakin yhden heistä, tulee olla Kiharakerho ry:n jäsen.

Mestarin ja kisällin pistelaskussa käytetään kyseisen lajin Vuoden Kihara -pistetaulukoita, ja pisteisiin huomioidaan enintään kolmen kokeen pisteet. Pistelaskuun hyväksyttävien kokeiden tulee olla virallisia Suomessa järjestettyjä tapahtumia. Kilpailukausi on kalenterivuosi (1.1-31.12.). 

Pistelasku tehdään Kiharakerhon toimihenkilöiden toimesta Vuoden Kihara -pistelaskun yhteydessä. Jos lasketuissa pisteissä on virheitä, tulee koiran omistajan korjata nämä osoitteeseen vuodenkihara@kiharakerho.net. Vuoden Kihara-kilpailun tavoin pisteet tulee tarkistaa itse 15.1. mennessä. Tämän jälkeen pisteistä ei voi valittaa. Mikäli koira voisi tulostensa puolesta osallistua sekä kisällin että mestarin tittelistä kilpailemiseen, tulee koiran omistajan ilmoittaa kumpaa titteliä koira tavoittelee.

 

Rally-toko-kisällin valinta:

Pistelasku suoritetaan laskemalla yhteen enintään kolmen alokas- tai avoimen luokan kokeen pisteet. Mikäli pisteet menevät tasan, voittaja ratkaistaan arvalla.

Rally-toko-mestarin valinta:

Pistelasku suoritetaan laskemalla yhteen enintään kolmen voittaja- tai mestari-luokan kokeen pisteet. Tarvittaessa kaikki kolme koetulosta huomioidaan paremmuusjärjestyksessä. Mikäli pisteet menevät tasan, voittaja ratkaistaan arvalla.

 

VuosiTulosRally-Toko-mestariTulosRally-Toko-kisälli
201860 p.FI KVA FI RTVA BH TK1 TK2 TK3 JK1 JK2 JK3
Cimramin Ilopilleri
Tiia Luomanen
12 p.C.I.E SEJV-14 EEV-17
Caballus George William

Marja Asikainen