Kiharaleiri on peruttu

20.5.2021

Kuva: Sanna Sierilä
Kuva: Sanna Sierilä

Kiharakerhon hallitus päätti kokouksessaan 18.5.2021 perua kesän kiharaleirin. Leiri oli tarkoitus järjestää Rautavaaralla 23.-25.7.2021.

Leirillä rento yhdessäolo ja muihin kiharaharrastajiin tutustuminen on aina ollut eri lajien koulutusten ja erikoisnäyttelyn ohella tärkeää. Heinäkuun lopun kokoontumisrajoituksia ja suosituksia ei vielä tiedetä, mutta melko todennäköisesti iltaohjelmasta olisi jouduttu luopumaan kokonaan. Rautavaaralla olisi myös ollut mahdotonta löytää kaikille osallistujille turvallinen majoitustila ilman ylimääräisiä, vieraita kontakteja. Näin ollen hallitus totesi, että leirin järjestelyitä ei näin epävarmassa tilanteessa ole mahdollista jatkaa.

Käännämme siis katseet seuraavaan kesän kiharaleiriin, joka järjestetään 15.-17.7.2022 Tuorlan Majatalossa Piikkiössä.

Rautavaaralla 25.7.2021 järjestettäväksi aiottu kiharakarvaisten noutajien erikoisnäyttely pyritään siirtämään syyskuulle. Tiedotamme asiasta lisää heti, kun yksityiskohdat varmistuvat!

Myös Kiharakerhon vuosikokous siirtyy. Kokous pidetään etäkokouksena keskiviikkona 25.8.2021. Kokouskutsu julkaistaan viimeistään kuukautta aiemmin Kiharakerhon kotisivuilla.

Koska kiharaleiriä ei tänäkään vuonna ole, on Kiharakerhon hallitus suunnitellut aivan uudenlaisen kannustavan tavan tavata muita kiharaharrastajia turvallisesti. Kerromme lisää tästä treffihaasteesta parin viikon kuluessa, joten seuraa siis jatkossakin Kiharakerhon kotisivuja (www.kiharakerho.net) ja Facebook-sivua (www.facebook.com/kiharakerho)!