Tapahtumakalenteri

Kalenteriin on listattu tapahtumia, joihin kiharaharrastajat voivat osallistua. Kiharakerhon järjestämät tapahtumat on merkitty Kiharakerhon logolla.
Jos haluat ilmoittaa tapahtumia tälle sivulle, lähetä tiedot webmasterille. Huomaa, että näyttelyt löytyvät näyttelykalenterista ja kokeet koekalentereista.

Tapahtumakalenteri, päivitetty 31.1.2023

28.1.2023 Harrastuslajien mestaruustapahtuma
Kiharakerho järjestää kolmen lajin mestaruustapahtuman Hyvinkäällä. Tapahtumassa ratkovaan yhdistyksen rally-toko-, agility- ja toko-mestarit sekä -kisällit. Tarkemmat tiedot tapahtuman omilta sivulta.

25.-26.3.2023 Mäntän Talvinome
Kokeessa käytetään luokasta riippuen sekä dameja että riistaa. Kaikkiin luokkiin voi osallistua joko yksittäiskilpailijana tai Kiharakerhon joukkueesssa. Lisätietoja SNJ:n koekalenterissa. Ilmoittaudu mukaan Kiharakerhon joukkueeseen viimeistään 10.2.2023 osoitteella nome(at)kiharakerho.net.

1.4.2022 Pirkan damit
Epävirallinen kisa, johon osallistuvalla koiralla ei saa olla tulosta AVO-luokasta (NOME-B, NOWT). Kokeessa käytetään dameja, ja siihen voi osallistua joko yksittäiskilpailijana tai Kiharakerhon joukkueesssa. Yksilökilpailussa ei ole ikärajaa, mutta tulosrajoitus on sama kuin joukkuekilpailussa. Joukkuekilpailu on tarkoitettu korkeintaan 22 kk ikäisille koirille. Yksilökilpailussa etusijalla ovat nuoret koirat. Yleistä tietoa Pirkan dameista. Lisätietoja SNJ:n koekalenterista. Ilmoittaudu mukaan Kiharakerhon joukkueeseen viimeistään 10.2.2023 osoitteella nome(at)kiharakerho.net.

20.-21.5.2023 MH-luonnekuvaus
MH-luonnekuvaus järjestetään Valkeakoskella. Kuvaajina Heidi Kaatiala ja Maiju Kautto. Lisätietoja tapahtuman omalta sivulta.

18.6.2023 Kiharakarvaisten noutajien MEJÄ-mestaruus 
Mejä-mestaruus järjestetään Oripäässä. Lisätietoja myöhemmin tapahtuman omalta sivulta.

21.-23.7.2023 Kiharaleiri
Kiharaleiri pidetään kesällä 2023 Rautavaaralla Metsäkartanossa.  Ohjelmassa on mm. vuosikokous, koulutuksia sekä erikoisnäyttely. Tarkemmat tiedot julkaistaan myöhemmin Kihara-lehdessä sekä tapahtuman omilla sivuilla.

23.7.2023 Erikoisnäyttely
Kiharakarvaisten noutajien virallinen erikoisnäyttely järjestetään Kiharaleirin yhteydessä Rautavaaralla Metsäkartanon alueella. Näyttelyssä arvostellaan myös pennut 5-7kk ja 7-9kk. Näyttelyn tuomaroi Annemieke Van Lujik-Grevelink Hollannista. Lisätietoja myöhemmin näyttelyn omilta sivuilta.