Tapahtumakalenteri

Kalenteriin on listattu tapahtumia, joihin kiharaharrastajat voivat osallistua. Kiharakerhon järjestämät tapahtumat on merkitty Kiharakerhon logolla.
Jos haluat ilmoittaa tapahtumia tälle sivulle, lähetä tiedot webmasterille. Huomaa, että näyttelyt löytyvät näyttelykalenterista ja kokeet koekalentereista.

Tapahtumakalenteri, päivitetty 21.2.2019

25.-26.5.2019 MH-luonnekuvaus
MH-luonnekuvaus järjestetään yhdessä Novascotiannoutajat ry:n kanssa Valkeakoskella. Kuvaajina Heidi Kaatiala ja Maiju Kautto. Lisätietoja tapahtuman omalta sivulta.

8.-9.6.2019 Hämeenlinnan ryhmänäyttely
Kiharakerhon on mukana järjestämässä Hämeenlinnan ryhmänäyttelyä. Kiharakarvaiset noutajat arvostellaan lauantaina 8.6. Tapahtumaan tarvitaan myös talkoolaisia mm. rokotusten tarkistamiseen ja luettelomyyntiin. Lisätietoja näyttelyn sivuilta ja talkoilua koskien Tuula Nummenpäältä (tuunummenpaa(at)gmail.com).

18.7.2019 Noutajien taipumuskoe NOU
Kiharakerho järjestää noutajien taipumuskokeen (NOU) Tammelassa Kiharaleirin yhteydessä. Tuomarina on Risto Aaltonen. Tarkemmat tiedot SNJ:n koekalenterissa.

19.-21.7.2019 Kiharaleiri
Kiharaleiri pidetään kesällä 2019 Tammelassa Eräkeskus Metsäkouluntiellä. Ohjelmassa on mm. vuosikokous, koulutuksia sekä erikoisnäyttely. Tarkemmat tiedot julkaistaan Kihara-lehdessä sekä näillä sivuilla lähempänä ajankohtaa.

20.7.2019 Erikoisnäyttely
Tammelassa Eräkeskuksessa järjestetään kiharakarvaisten noutajien virallinen erikoisnäyttely. Näyttelyssä arvostellaaa myös pennut 5-7kk ja 7-9kk. Tuomari on Nina Parker-Miles Isosta-Britanniasta. Lisätietoja Kihara-lehdestä ja näyttelyn omilta sivuilta lähempänä tapahtumaa.

3.-4.8.2019 Kiharakarvaisten noutajien MEJÄ mestaruus 2019
Järjestelyt yhteistyössä Suomen sileäkarvaiset noutajat ry:n kanssa
Koepaikka Mäntsälä, Hirvihaaran ampumarata
Ylituomari: Marika Raittinen
Muut: Pasi Kemppainen ja Satu Koski ja mahdollisesti yksi lisätuomari. Lisätietoja omilta sivuilta.

21.-22.9.2019 Kiharamestaruus 
Kaikkien luokkien virallinen noutajien b-metsästyskoe järjestetään syyskuussa Teiskossa. Ylituomari on Juha Tenhunen. Tarkemmat tiedot SNJ:n koekalenterissa ja näillä sivuilla lähempänä tapahtumaa