Tapahtumakalenteri

Kalenteriin on listattu tapahtumia, joihin kiharaharrastajat voivat osallistua. Kiharakerhon järjestämät tapahtumat on merkitty Kiharakerhon logolla.
Jos haluat ilmoittaa tapahtumia tälle sivulle, lähetä tiedot webmasterille. Huomaa, että näyttelyt löytyvät näyttelykalenterista ja kokeet koekalentereista.

Tapahtumakalenteri, päivitetty 25.11.2021

19.-20.3.2022 Mäntän Talvinome
Kokeessa käytetään luokasta riippuen sekä dameja että riistaa. Kaikkiin luokkiin voi osallistua joko yksittäiskilpailijana tai Kiharakerhon joukkueesssa. Lisätietoja SNJ:n koekalenterissa. Ilmoittaudu mukaan Kiharakerhon joukkueeseen viimeistään 6.2.2022 osoitteella nome(at)kiharakerho.net.

2.4.2022 Pirkan damit
Epävirallinen kisa, johon osallistuvalla koiralla ei saa olla tulosta AVO-luokasta (NOME-B, NOWT). Se on tarkoitettu korkeintaan 22 kk ikäisille koirille. Kokeessa käytetään dameja, ja siihen voi osallistua joko yksittäiskilpailijana tai Kiharakerhon joukkueesssa. Yksilökilpailussa ei ole ikärajaa, mutta tulosrajoitus on sama kuin joukkuekilpailussa. Yksilökilpailussa etusijalla ovat nuoret koirat. Yleistä tietoa Pirkan dameista. Lisätietoja SNJ:n koekalenterista.

23.4.2022 WT-koe
Kiharakerho järjestää noutajien working testin Tammelassa Portaassa. Ylituomarina Petteri Hirvonen, toisena tuomarina Esa Schön. Tarkemmat tiedot SNJ:n koekalenterissa.

21.-22.5.2022 MH-luonnekuvaus
MH-luonnekuvaus järjestetään Valkeakoskella. Kuvaajina Heidi Kaatiala ja Maiju Kautto. Lisätietoja tapahtuman omalta sivulta lähempänä tapahtumaa.

15.-17.7.2022 Kiharaleiri
Kiharaleiri pidetään kesällä 2022 Kaarinassa Tuorlan majatalon alueella.  Ohjelmassa on mm. vuosikokous, koulutuksia sekä erikoisnäyttely. Tarkemmat tiedot julkaistaan myöhemmin Kihara-lehdessä sekä tapahtuman omilla sivuilla.

16.7.2022 Erikoisnäyttely
Kiharakarvaisten noutajien virallinen erikoisnäyttely järjestetään Kiharaleirin yhteydessä Kaarinassa Tuorlan majatalon alueella. Tuomariksi on kutsuttu Frank Kane Isosta-Britanniasta, varalla Rosa Agostini, IT. Näyttelyssä arvostellaan myös pennut 5-7kk ja 7-9kk. Lisätietoja myöhemmin näyttelyn omilta sivuilta.