Tapahtumakalenteri

Kalenteriin on listattu tapahtumia, joihin kiharaharrastajat voivat osallistua. Kiharakerhon järjestämät tapahtumat on merkitty Kiharakerhon logolla.
Jos haluat ilmoittaa tapahtumia tälle sivulle, lähetä tiedot webmasterille. Huomaa, että näyttelyt löytyvät näyttelykalenterista ja kokeet koekalentereista.

Tapahtumakalenteri, päivitetty 14.2.2021

 3.4.2021 Pirkan damit PERUTTU
Epävirallinen kisa, johon osallistuvalla koiralla ei saa olla tulosta AVO-luokasta (NOME-B, NOWT). Se on tarkoitettu korkeintaan 22 kk ikäisille koirille. Kokeessa käytetään dameja, ja siihen voi osallistua joko yksittäiskilpailijana tai Kiharakerhon joukkueesssa. Yksilökilpailussa ei ole ikärajaa, mutta tulosrajoitus on sama kuin joukkuekilpailussa. Yksilökilpailussa etusijalla ovat nuoret koirat. Yleistä tietoa Pirkan dameista. Lisätietoja SNJ:n koekalenterista.

10.-11.4.2021 Toko-leiri PERUTTU
Koulutusviikonloppu on tarkoitettu tottelevaisuuskokeista kiinnostuneille kiharaharrastajille tasosta riippumatta. Kouluttajana toimii Marianne Forsell. Koulutus järjestetään Kuralan Kartanossa Länsi-Suomessa. Tarkemmat tiedot löytyvät myöhemmin tapahtuman omalta sivulta.

24.4.2021 WT-koe
Kiharakerho järjestää noutajien working testin Tammelassa Portaassa. Ylituomarina Petteri Hirvonen, toisena tuomarina Esa Schön. Tarkemmat tiedot SNJ:n koekalenterissa.

22.-23.5.2021 MH-luonnekuvaus
Kuvaajina Heidi Kaatiala ja Maiju Kautto. Lisätietoja lähempänä ajankohtaa tapahtuman omalta sivulta.

13.6.2021 Kiharakarvaisten noutajien MEJÄ-mestaruus 
Mejä-mestaruus järjestetään Ruotsinpyhtäällä yhteistyössä Chessikerhon kanssa. Lisätietoja myöhemmin omilta sivuilta.

19.-20.6.2021 Hämeenlinnan ryhmänäyttely
Kiharakerhon on mukana järjestämässä Hämeenlinnan ryhmänäyttelyä Lammilla. Kiharakarvaiset noutajat arvostellaan lauantaina 19.6. Tapahtumaan tarvitaan myös talkoolaisia mm. rokotusten tarkistamiseen ja luettelomyyntiin. Lisätietoja myöhemmin näyttelyn sivulta ja talkoilua koskien Tuula Nummenpäältä (tuunummenpaa(at)gmail.com).

23.-25.7.2021 Kiharaleiri 
Kiharaleiri pidetään kesällä 2021 Rautavaaralla Metsäkartanon alueella.  Ohjelmassa on mm. vuosikokous, koulutuksia sekä erikoisnäyttely. Tarkemmat tiedot julkaistaan myöhemmin Kihara-lehdessä sekä tapahtuman omilla sivuilla.

25.7.2021 Erikoisnäyttely
Kiharaleirin yhteydessä Rautavaaralla järjestetään kiharakarvaisten noutajien virallinen erikoisnäyttely. Tuomariksi on kutsuttu Annemieke Van Lujik-Grevelink Hollannista. Näyttelyssä arvostellaan myös pennut 5-7kk ja 7-9kk. Lisätietoja myöhemmin Kihara-lehdestä ja näyttelyn omilta sivuilta.

25.9.2021 SNJ:n päänäyttely 
Näyttelypaikkana toimii Kauppakeskus Tuulosen parkkihalli.
Osoite: Tuulosentie 1, 14810 Tuulos (Hämeenlinna). Näyttelyssä arvostellaan kaikki FCI 8 -roturyhmän noutajarodut, myös pikkupentu (5 - alle 7 kk) ja pentuluokat (7 - alle 9 kk) sekä jälkeläisluokka. Lisätietoja näyttelyn sivuilta myöhemmin.