Tapahtumakalenteri

Kalenteriin on listattu tapahtumia, joihin kiharaharrastajat voivat osallistua. Kiharakerhon järjestämät tapahtumat on merkitty Kiharakerhon logolla.
Jos haluat ilmoittaa tapahtumia tälle sivulle, lähetä tiedot webmasterille. Huomaa, että näyttelyt löytyvät näyttelykalenterista ja kokeet koekalentereista.

Tapahtumakalenteri, päivitetty 11.8.2020

14.3.2020 Mäntän Talvinome PERUTTU
Kokeessa käytetään luokasta riippuen sekä dameja että riistaa. Kaikkiin luokkiin voi osallistua joko yksittäiskilpailijana tai Kiharakerhon joukkueesssa. Lisätietoja SNJ:n koekalenterissa. Ilmoittaudu mukaan Kiharakerhon joukkueeseen viimeistään 16.2. osoitteella nome(at)kiharakerho.net.

21.-22.3.2020 SNJ:n koulutuspäivät PERUTTU
Suomen noutajakoirajärjestön perinteiset koulutuspäivät pidetään 21.-22.3. Heinolassa hotelli Kumpelissa. Tämän vuoden teemoina ovat koirien käyttäytyminen ja koulutus. Lisätietoja ja ilmoittautuminen:  koulutuspäivät.

4.4.2020 Pirkan Damit PERUTTU
Epävirallinen kisa, johon osallistuvalla koiralla ei saa olla tulosta AVO-luokasta (NOME-B, NOWT). Se on tarkoitettu korkeintaan 22 kk ikäisille koirille. Kokeessa käytetään dameja, ja siihen voi osallistua joko yksittäiskilpailijana tai Kiharakerhon joukkueesssa. Yksilökilpailussa ei ole ikärajaa, mutta tulosrajoitus on sama kuin joukkuekilpailussa. Yksilökilpailussa etusijalla ovat nuoret koirat.  Ilmoittaudu mukaan Kiharakerhon joukkueeseen viimeistään  1.3. osoitteella nome(at)kiharakerho.net. Yleistä tietoa Pirkan dameista.

25.4.2020 WT-koe PERUTTU
Kiharakerho järjestää noutajien working testin Tammelassa Portaassa. Ylituomarina Petteri Hirvonen, toisena tuomarina Esa Schön. Tarkemmat tiedot SNJ:n koekalenterissa.

10.5.2020 Oulu agilitykoulutus PERUTTU

Kiharakerho järjestää agilitykoulutuksen kaikentasoisille kiharakarvaisille noutajille Oulussa. Kouluttajana tapahtumassa Tiina Leinonen. Lisätietoa tapahtuman omalta sivulta myöhemmin.

6.6.2020 Hämeenlinnan ryhmänäyttely Lammilla PERUTTU
Kiharakerhon on mukana järjestämässä Hämeenlinnan ryhmänäyttelyä Lammilla. Kiharakarvaiset noutajat arvostellaan lauantaina 6.6. Tapahtumaan tarvitaan myös talkoolaisia mm. rokotusten tarkistamiseen ja luettelomyyntiin. Lisätietoja näyttelyn sivulta ja talkoilua koskien Tuula Nummenpäältä (tuunummenpaa(at)gmail.com).

11.7.2020 Noutajien taipumuskoe NOU
Kiharakerho järjestää noutajien taipumuskokeen (NOU) Kajaanin ympäristössä. Tuomarina on Sanna Rönty. Tarkemmat tiedot SNJ:n koekalenterissa.

17.-19.7.2020 Kiharaleiri PERUTTU
Kiharaleiri pidetään kesällä 2020 Kaarinassa Tuorlan majatalon alueella.  Ohjelmassa on mm. vuosikokous, koulutuksia sekä erikoisnäyttely. Tarkemmat tiedot julkaistaan Kihara-lehdessä sekä tapahtuman omilla sivuilla.

2.8.2020 Kiharakarvaisten noutajien MEJÄ mestaruus 
Järjestelyt yhteistyössä Suomen sileäkarvaiset noutajat ry:n kanssa
Koepaikka Mäntsälä, Hirvihaaran ampumarata
Ylituomari: Leena Kähkönen
Muut: Mikko Ahti (tuomaroi kiharat) Lisätietoja myöhemmin omilta sivuilta.

19.-20.9.2020 Kiharamestaruus 
Kaikkien luokkien virallinen noutajien b-metsästyskoe järjestetään syyskuussa Parolassa. Tarkemmat tiedot SNJ:n koekalenterissa ja näillä sivuilla lähempänä tapahtumaa

26.9.2020 SNJ:n 50-vuotisjuhlanäyttely PERUTTU
Näyttelypaikkana toimii Kauppakeskus Tuulosen parkkihalli.
Osoite: Tuulosentie 1, 14810 Tuulos (Hämeenlinna). Näyttelyssä arvostellaan kaikki FCI 8 -roturyhmän noutajarodut, myös pikkupentu (5 - alle 7 kk) ja pentuluokat (7 - alle 9 kk) sekä jälkeläisluokka. Kiharat arvostelee Claudia Berchtold, Itävalta. Lisätietoja näyttelyn sivuilta.

27.9.2020 Erikoisnäyttely

Kiharakarvaisten noutajien erikoisnäyttely järjestetään Hämeenlinnan Tuuloksessa SNJ:n päänäyttelyviikonlopun yhteydessä. SNJ:n päänäyttely järjestetään lauantaina 26.9. ja kiharakarvaisten noutajien erikoisnäyttely sunnuntaina 27.9. samassa paikassa. Näyttelyssä arvostellaan myös pennut 5-7kk ja 7-9kk. Tuomari on Lotta Vuorinen. Lisätietoja myöhemmin Kihara-lehdestä ja näyttelyn omilta sivuilta.

27.9.2020 Vuosikokous
Kiharakerhon vuosikokous on siirretty pidettäväksi 27.9. erikoisnäyttelyn yhteyteen Hämeenlinnaan Tuuloseen. Lisätietoja ja kokouskutsu omalta sivulta.

24.-25.10.2020 MH-luonnekuvaus
MH-luonnekuvaus järjestetään Valkeakoskella. Kuvaajina Heidi Kaatiala ja Maiju Kautto. Lisätietoja tapahtuman omalta sivulta.