Tapahtumakalenteri

Kalenteriin on listattu tapahtumia, joihin kiharaharrastajat voivat osallistua. Kiharakerhon järjestämät tapahtumat on merkitty Kiharakerhon logolla.
Jos haluat ilmoittaa tapahtumia tälle sivulle, lähetä tiedot webmasterille. Huomaa, että näyttelyt löytyvät näyttelykalenterista ja kokeet koekalentereista.

Tapahtumakalenteri, päivitetty 15.7.2022

15.-17.7.2022 Kiharaleiri
Kiharaleiri pidetään kesällä 2022 Kaarinassa Tuorlan majatalon alueella.  Ohjelmassa on mm. vuosikokous, koulutuksia sekä erikoisnäyttely. Tarkemmat tiedot julkaistaan myöhemmin Kihara-lehdessä sekä tapahtuman omilla sivuilla.

15.7.2022 Rally-toko-mestaruus
Kiharakerhon ensimmäinen rally-toko-mestaruuskoe järjestetään Kiharaleirin yhteydessä Tuorlan majatalon alueella Piikkiössä. Tuomarina on Hannele Pirttimaa. Lisätietoja myöhemmin tapahtuman omalta sivulta.

16.7.2022 Erikoisnäyttely
Kiharakarvaisten noutajien virallinen erikoisnäyttely järjestetään Kiharaleirin yhteydessä Kaarinassa Tuorlan majatalon alueella. Tuomariksi on kutsuttu Frank Kane Isosta-Britanniasta, varalla Rosa Agostini, IT. Näyttelyssä arvostellaan myös pennut 5-7kk ja 7-9kk. Lisätietoja myöhemmin näyttelyn omilta sivuilta.

22.-26.8.2022 Kiharakarvaisten noutajien maailmanseminaari
Seitsemäs maailmanseminaari järjestetään elokuussa Tukholman ympäristössä Ruotsissa. Ohjelmassa on mm. näyttely, NOME-B- ja WT-kokeet, koulutuksia ja yhdessä oloa. Lisätietoja ja ilmoittautuminen tapahtuman omilta sivuilta www.cws2022.hundpoolen.se

17.-18.9.2022 Kiharamestaruus 
Kaikkien luokkien virallinen noutajien b-metsästyskoe järjestetään syyskuussa Parolassa. Tuomarina on Juha Tenhunen. Tarkemmat tiedot SNJ:n koekalenterissa ja näillä sivuilla lähempänä tapahtumaa.