Tapahtumakalenteri

Kalenteriin on listattu tapahtumia, joihin kiharaharrastajat voivat osallistua. Kiharakerhon järjestämät tapahtumat on merkitty Kiharakerhon logolla.
Jos haluat ilmoittaa tapahtumia tälle sivulle, lähetä tiedot webmasterille. Huomaa, että näyttelyt löytyvät näyttelykalenterista ja kokeet koekalentereista.

Tapahtumakalenteri, päivitetty 11.8.2021

4.9.2021 Noutajien taipumuskoe NOU
Kiharakerho järjestää noutajien taipumuskokeen (NOU) Parolassa Hämeenlinnan kupeessa. Tuomarina on Tobina Nyman. Tarkemmat tiedot SNJ:n koekalenterissa

11.-12.9.2021 Kiharamestaruus 
Kaikkien luokkien virallinen noutajien b-metsästyskoe järjestetään syyskuussa Saarijärvellä. Tarkemmat tiedot SNJ:n koekalenterissa ja näillä sivuilla lähempänä tapahtumaa.

25.9.2021 Erikoisnäyttely
Kiharakarvaisten noutajien virallinen erikoisnäyttely järjestetään Hämeenlinnassa Kauppakeskus Tuulosen alueella. Tuomariksi on kutsuttu Marjo Jaakkola. Näyttelyssä arvostellaan myös pennut 5-7kk ja 7-9kk. Lisätietoja näyttelyn omilta sivuilta.

21.-22.5.2022 MH-luonnekuvaus
MH-luonnekuvaus järjestetään Valkeakoskella. Kuvaajina Heidi Kaatiala ja Maiju Kautto. Lisätietoja tapahtuman omalta sivulta lähempänä tapahtumaa.