Jäsenasiat

Tervetuloa Kiharakerhon jäseneksi ja mukaan toimintaan! Jäsenetuna saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän laadukkaan Kennelliiton rotulehtikilpailussa palkitun Kihara-lehden. Jäsenenä pääset osallistumaan etusijalla ja usein myös muita edullisemmin Kiharakerhon järjestämiin lukuisiin tapahtumiin, kuten näyttelyihin ja kokeisiin.


Jäsensihteeri

Lotta Ceder
Kaarina
jasenet(at)kiharakerho.net
 

Pankkiyhteys
FI61 5319 0420 1323 05
viite 2008

Kiharakerhon jäsenmaksut 2024
Vuosijäsen 30 €
Perhejäsen 5 €
Ainaisjäsen 300 €
Pentuejäsen 8 €
Huom! Liittymismaksu uudelta vuosijäseneltä ja ainaisjäseneltä +5 € 

Kiharakerhon+Suomen Noutajakoirajärjestön (SNJ) jäsenmaksut 2024
Vuosijäsen 47 €
Perhejäsen 6 €
Huom! Liittymismaksu uudelta vuosijäseneltä +5 €

 
Kun haluat liittyä Kiharakerhoon, maksa jäsenmaksu Kiharakerhon tilille käyttäen viitenumeroa ja ilmoita yhteystietosi jäsensihteerille.  Jäseneksi voit kätevästi liittyä myös näiltä sivuilta löytyvällä lomakkeella. Myös osoitteenmuutoksen voit tehdä näillä sivuilla.

Liittyessäsi Kiharakerhon jäseneksi, voit samalla liittyä myös Suomen Noutajakoirajärjestön (SNJ) jäseneksi. Ilmoita tästä liittymislomakkeella jäsensihteerille.

Voit liityttyäsi kysellä aiemmin ilmestyneitä Kihara-lehtiä ainakin kiharaleirillä ja muutamassa muussa vuoden päätapahtumassa.

Jäsenmaksulaskut lähetetään jatkossa aina vuodenvaihteen jälkeen, jolloin eräpäivä on tammi-helmikuussa. Maksumuistutuksia ei lähetetä. Kokouksessaan 5.1.2012 hallitus päätti, että jäsenmaksun eräpäivästä 3 kk:n kuluttua maksamatta jättäneet katsotaan eronneeksi kerhosta. Liittyessään uudestaan jäseniksi, on heidän maksettava kerhon liittymismaksu 2,-. Uudelleen liityttäessä täytyy jäsensihteerille toimittaa maksusta kuitti sekä yhteystiedot ja sähköpostiosoite. Tämän voi tehdä nettilomakkeella tai sähköpostitse.